0

Ohmibod - Bluemotion Nex 3 Cockring App Controlled

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Ohmibod Bluemotion Nex 3 is een heerlijke vibrerende cockring die ontworpen is om beide partners optimaal te stimuleren. Deze cockring is gemaakt van lichaamsveilig siliconen, fluisterstil en comfortabel te dragen door de rekbare ring. De (clitoris-) stimulator is voorzien van ribbels en ook hier zijn de vibraties goed voelbaar. Draai dit gedeelte richting anus en de drager geniet zowel van een penis als een perineum stimulatie. De Bluemotion Nex 3 heeft standaard 4 verschillende vibraties. Schakel de cockring aan op de speciale gratis te downloaden FeelConnect App en ontwerp zelf eindeloos veel standen of laat de toy vibreren op het ritme van jouw favoriete muziek. Het is tevens mogelijk om zelf ontworpen vibraties te bewaren. Wil je de cockring gebruiken voor solo plezier en het extra spannend maken? Nodig via de app jouw partner uit en geef de touwtjes uit handen. Het maakt niet uit waar jouw partner zich op dat moment bevind, dit maakt de Bluemotion Nex 3 een ideale toy om ook op grote afstand plezier van te hebben!

De Nex 3 is op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Gebruik een glijmiddel op waterbasis en maak de toy na gebruik weer schoon met lauwwarm water en een milde antibacteriƫle zeep of een toycleaner. Berg hem naderhand stofvrij op in de toybag (inclusief).

Alternatieven die wij aanraden
-
+